USEFUL TIPS

TIPS PENJAGAAN LAPTOP@PC!!!


1. Hindari Ancaman Virus/Malware/Spyware
Ancaman virus memang sangat berbahaya. Sekali kena, menyesal tak sudah. Kadang-kadang,susah nak tahu sama ada laptop@PC terkena virus atau tidak.Jika nak tahu, Mestilah dengan perisian anti-virus. Bagi yang tiada bajet (macam aku), aku rekemen AVG Internet Security ataupun mane2 internet security yg ada dijual di kedai komputer sama ada yg gelap atau pun yg terang. sebab menurut review yang diperoleh dari internet serta pengalaman aku sendiri, AVG Internet Security ni dapat membantu mencegah virus-virus yang berbahaya.kalau susah sangat nak buat,contact aku.aku boleh installkan AVG Internet Security yg sudah diupdate dengan hanya bg pengeras sebanyak RM10.00 tunai sahaja...tekan link untuk membaca maklumat seterusnya->

tekan untuk baca semua tips=>






MYTH & REALITY ABOUT SERVICING A CAR!!!

To paraphrase Mark Twain, it's not what you don't know that can come back to bite you; it's what you know for sure that ain't true. When it comes to maintaining your car, misconceptions abound. And even the best intentions can lead you to spend more money than necessary or even compromise your safety. Here are common myths that can do more harm than good:

Myth: Engine oil should be changed every 3,000 miles.

Reality: Despite what oil companies and quick-lube shops often claim, it's usually not necessary. Stick to the service intervals in your car's owner's manual. Under normal driving conditions, most vehicles are designed to go 7,500 miles or more between oil changes. Changing oil more often doesn't hurt the engine, but it can cost you a lot of extra money. Automakers often recommend 3,000-mile intervals for severe driving conditions, such as constant stop-and-go driving, frequent trailer-towing, mountainous terrain, or dusty conditions.

click to read full page=>